officialplayer
Tribün Gözlemcisi
FENERBAHÇE
Fenerbahçe de Kaos
Fenerbahçe'de kaos bitmiyor 2025-26 Sezonuna Mourinho ile başlayan Fenerbahçe de çatlak sesler kesilmedi. Sezon öncesi yönetimin ikiye bölünerek Mourinho ile devam etmeme kararı çıkması beklenirken son anda başkanın kendi kararıyla devam edilmesi önce yönetimden ayrılıklar olması ve sonrasında ise kötü başlangıç daha da ses getirdi. Sonuçların kötü gitmesi, tepkilerin daha da yükselmesi ile beraber Mourinho ile yollar ayrıldı. Ali KOÇ Tedesco ile devam etmek istese de başkanlığı kaybedince yeni başkan Saran eski yönetimin anlaşmaya vardığı Tedesco ile değil kendi tercih ettiği menajerlik deneyimi daha olmayan Official Player ile anlaştı.
Profilim
34 yaşındaki genç teknik adam 2 yıllık sözleşme yapıldı. Türk asıllı İtalyan teknik adam yıllarca yurtdışında yaşadığı için Türkçeye çok hakim olmasa da Türk futbolunu takip ediyordu. Son iki yıldır ligler üzerinden analizler yapan Official Türkiye üzerinde 2 yıldır Fenerbahçe özelinde yaptığı araştırmaları SARAN başkana gönderince Saadettin SARAN kendisiyle görüşmek istedi. SARAN Official'ın projesine ikna olmuştu ve sözleşmeyi kapan Official hemen göreve başladı. İtalyan ve 3'lü oynamasıyla bilinen Official ise Fenerbahçe'de neler yapacağı diziliş üzerinden nasıl tepkiler alacağı merak konusu.
Not: Normalde Başakşehir kariyeri açmıştım deneme yanılma roller neleri iyi yapıyor ya da rollerin oyunda etkisi var mı yok mu? test ederken yine kötü gitti kariyer. Sonra Fenerbahçe'nin oyunda kötü başlamasından ötürü gerçeğe yakın Mourinho'nun gittiği Tedesco'nun geldiği senaryo güzel olur diye 'Menejer Ekle' kısmından Fenerbahçe'yi aldım. Tedesco yerine bu sefer başkan yeni deneyimsiz Official ile anlaşmış oldu.
Fenerbahçe de Kaos
Fenerbahçe'de kaos bitmiyor 2025-26 Sezonuna Mourinho ile başlayan Fenerbahçe de çatlak sesler kesilmedi. Sezon öncesi yönetimin ikiye bölünerek Mourinho ile devam etmeme kararı çıkması beklenirken son anda başkanın kendi kararıyla devam edilmesi önce yönetimden ayrılıklar olması ve sonrasında ise kötü başlangıç daha da ses getirdi. Sonuçların kötü gitmesi, tepkilerin daha da yükselmesi ile beraber Mourinho ile yollar ayrıldı. Ali KOÇ Tedesco ile devam etmek istese de başkanlığı kaybedince yeni başkan Saran eski yönetimin anlaşmaya vardığı Tedesco ile değil kendi tercih ettiği menajerlik deneyimi daha olmayan Official Player ile anlaştı.
Profilim
34 yaşındaki genç teknik adam 2 yıllık sözleşme yapıldı. Türk asıllı İtalyan teknik adam yıllarca yurtdışında yaşadığı için Türkçeye çok hakim olmasa da Türk futbolunu takip ediyordu. Son iki yıldır ligler üzerinden analizler yapan Official Türkiye üzerinde 2 yıldır Fenerbahçe özelinde yaptığı araştırmaları SARAN başkana gönderince Saadettin SARAN kendisiyle görüşmek istedi. SARAN Official'ın projesine ikna olmuştu ve sözleşmeyi kapan Official hemen göreve başladı. İtalyan ve 3'lü oynamasıyla bilinen Official ise Fenerbahçe'de neler yapacağı diziliş üzerinden nasıl tepkiler alacağı merak konusu.
Fenerbahçe Benden önce Oyunda 7 Süper lig maçında 3 galibiyet alarak kötü başladı. Champions League'de önce Rangers eleyerek 0-0 ve 3-1 skorla. Sonra ise Benfica'nın rakibi oldu. İçerde 0-0 dışarda 2-0 yenilmesiyle Avrupa ligi gruplarına kalmış.
Avrupa Liginde Ben gelmeden önce Porto'yu 2-1 yenerek başladı. İkinci maçta ise Freiburg ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligine 4 puan ile başlamıştı.
Avrupa Liginde;
Porto
Freiburg
Qairat
Nice
Real Hispalis
Viktoria Plzen
Pafos
Bologna
Oyunda hiç bir yama veya eklenti yoktur.
Logo, Yüz ve kupa dışında görselliği etki eden paketler dışında bir yama eklenti yoktur
44 ülke 105 lig seçtim hemen hemen hepsini seçtim tüm oyunculara liglere bakmak için Mini bir kariyer olarak hedefliyorum aslında Betada oyunu bitirip sıfır kariyer açmak vardı ama oyun tam sürümde de tam güncelleme gelmemişti. Dün akşamki güncelleme de daha beta sürümü olarak geldiği için biraz Fenerbahçe kariyeri ile zaman geçirmek istedim.
Yeni deneyimsiz teknik adam Official gelir gelmez kolları sıvadı. Fenerbahçe ile daha 3 idmana çıkan Official ilk menejerlik sınavını Avrupa da verecek Qairat karşılaşması öncesinde ilk 11 ise şöyle oluşturmuştu.
İlk 11 'Skriniar, Asensio ve Alvarez olmaması medya ve herkes tarafından acaba takımda 'kesik' mi yediler gibi düşünülürken maç öncesi Official ''3 gün sonra da çok önemli maçımız var Rakip takım analiziler ve izlenimlerim bu 11 ile çıkmayı doğru buldum'' diyerek yeni bir tartışmanın da önüne geçti.
İlk Maç
Official Player İlk Menajerlik deneyiminde sınıfı geçti. Takımıyla daha 3 gün antrenman yapabilen Official Fenerbahçe ile çıktığı ilk zorlu Avrupa Ligi maçında gülen taraf oldu. Baştan sonra üstün oynayan Fenerbahçe bazı anlarda zorluklar yaşasa da deneyimi ile beraber galibiyete ulaşan takım oldu. Maç sonun da Kazakistan da dostluk havasında geçse de maç sonunda taraftarlar Almaty Ortalyk Stadion'u şölen havasına çevirdi.
Kariyerde belli aşamaya geldim geriden yavaş yavaş size anlatmaya ve yaşatmaya çalışacağım. Transfer önerisi Antrenör önerisine açığım. FB hikayesi şöyle olmalı bu şekilde haberler kesin çıkar dediğin olayları yazın magazin haberleri iç meseleler üzerinde hikayeler yazabiliriz. Oyun haricinde herkesten geri dönüş ve özellikle verimli olabileceğine inandığınız oyuncuları yazabilirsiniz.
Bir sonraki bölümde kadrodaki oyuncuların mutsuzlukları kadro dışı kalan var mı yok mu ? takımın huzurunu bozan hikayeler olacaktır.
Sıradaki maçlar;
Samsun (iç saha)
Göztepe (Deplasman)
Nice (deplasman)