omercanefso
Stada Yeni Girdi
Örneğin Kenan Yıldız'ı oynatıyorum ama 4.5 yıldız oluyor sonra hemen 4 e düşüyor ve potansiyeli 4 de bitiyor. Adam her maç oynuyor falanda sebebi ne bu yıldız sistemindeki bozukluğun?
Raumdeuter' Alıntı:Hocam FM'de yıldız sistemi kendi takımının kalitesine göre hesaplanıyor. Yani takımınızın kalitesi arttığında artık en iyi oyuncularınızın yıldızı azalıyor, oyuncunun gelişiminin durduğu ya da gerilediği anlamına gelmeyebilir.
omercanefso' Alıntı:Raumdeuter' Alıntı:Hocam FM'de yıldız sistemi kendi takımının kalitesine göre hesaplanıyor. Yani takımınızın kalitesi arttığında artık en iyi oyuncularınızın yıldızı azalıyor, oyuncunun gelişiminin durduğu ya da gerilediği anlamına gelmeyebilir.
Aynı şekilde benim gördüğüm piyasa değeride düşüyor ama aynı anda takım kaliteside cidden artıyor hangisi buradaki olay bilemedim
M.cyl78' Alıntı:omercanefso' Alıntı:Raumdeuter' Alıntı:Hocam FM'de yıldız sistemi kendi takımının kalitesine göre hesaplanıyor. Yani takımınızın kalitesi arttığında artık en iyi oyuncularınızın yıldızı azalıyor, oyuncunun gelişiminin durduğu ya da gerilediği anlamına gelmeyebilir.
Aynı şekilde benim gördüğüm piyasa değeride düşüyor ama aynı anda takım kaliteside cidden artıyor hangisi buradaki olay bilemedim
Hocam aynı şeyi ben de çok merak ediyorum. Bizim oyuncularımız çok iyi bir sezon geçirmesine rağmen yeni sezonda fiyatları çok artmıyor ancak o sezon başka takımlarda iyi performans sağlayan oyuncuların değerleri çok aşırı derecede artmakta. Oyun yetenekten ziyade o sezon vermiş olduğu verim ve ortalama puana göre çıktığı maç sayılarına göre bir değerlendirme yapıyor sanırım ama bizim kendi oyuncularımızda neden artışlar düşük oluyor onu ben de çözemedim