Oyun Arkadaşı Bulma / Farklı Oyun Önerme - Oynama

officialplayer

Tribün Gözlemcisi
Sevgili Forum sakinleri Football Manager 26 dışında oynadığınız ya da oynamak istediğimiz Co-Op tarzı Eşli oynayabildiğimiz oyunlar da oyunlar önerme veya oyun arkadaşı bulma bölümümüz burası olsun.

ETS2
ets2.webp.webp

Gang Beasts
gang beats.webp

Valheim
Valheim.webp

Ready OR NOT
Ready Or not.webp

Ranch SIM
RAnch sim.webp

Bu oyunlar dışında kalan diğer oyunları önerebilir. Ya da oyun arkadaşı buradan bulabilirsiniz.

Bana da Battlefield 6 için arkadaş gerekiyor, yaşım 33. Football Manager videolarında göründüğüm gibi çok sakin bir insan değilim. Ready Or Not oyununda da arkadaşlık edebilirim ama önceliğim muhtemelen BF6 olacaktır. CS2 de oynayabiliriz.

Valla eşli oyun stres atmak için bazen güzel olur diye düşündüm. Yukarıda yazmayı unuttum ama Wrap House simülatör de güzel stres atmalık oyun olabilir.
Benim FM dışında oynadığım tek oyun Civilization 6 (en son 6 ay önce) 😀 malesef Mac OS sistemim 😥

Başlığı güzel düşünmüşsün hocam, pc olsa bende oynardım.
Valla hocam hiç kullanmadım bilemiyorum. Belki bir gün senide Windosw içinde görürüz :)

Bana da Battlefield 6 için arkadaş gerekiyor, yaşım 33. Football Manager videolarında göründüğüm gibi çok sakin bir insan değilim. Ready Or Not oyununda da arkadaşlık edebilirim ama önceliğim muhtemelen BF6 olacaktır. CS2 de oynayabiliriz.
Hocam valla güzel olur arada FM den uzaklaşmak için değil de bazen hep beraber stres atmak için oynanabilir. Bende pek BF6 beceremem muhtemelen ama yukarıdaki oyunlar gibi online ortak sohbet eğlence amacına uygun oynanabilir. Mesela orada yazmadım ama şimdi aklıma geldi. Wrap House Simulatör onu oynamayı bir şeyleri geliştirmek zaman geçirmek eğlenceli olur diye düşündüm.

Valla eşli oyun stres atmak için bazen güzel olur diye düşündüm. Yukarıda yazmayı unuttum ama Wrap House simülatör de güzel stres atmalık oyun olabilir.

Valla hocam hiç kullanmadım bilemiyorum. Belki bir gün senide Windosw içinde görürüz :)
İlk fırsatta en kötü bir ikinci bilgisayar edineceğim, oyun oynamayı özledim ya 😀

Güzel fikir ama ortak oyun bulmak zor. Eskiden sürekli oyun çıkardı ve hepsi çok kaliteli, zevkli olurdu. Son zamanlarda pek oyun çıkmıyor, çıkanlarda eski keyfi vermiyor. Biz mi yaşlandık yoksa ekipler değiştikçe kalite mi düştü bilemiyorum. Bu sene EA FC 26 almıştım 1 ay oynamadan sildim mesela. Sinir hastası ediyor. 20'den beri her geçen yıl daha kötü oluyor bana göre tabii. Eğer EA FC 26 alan varsa belki Clubs oynayabiliriz. 2017-2020 arası bütün sene oynadığım bir ekip vardı ama Atatürk ile alakalı bir mevzu yaşanınca kavga edip ayrılmıştım. Ondan sonra da oyun her sene kötüleşince hiç oynamadım ama varsa birileri başlarım. Onun dışında ortaklaşa bir karar çıkarsa da katılmaya çalışırım.

Geri