Kadıköy’de Başlayan Diriliş

TheodasFB

Tribün Gözlemcisi
Merhabalar,
Menajerlik oyunlarını Championship Manager 01/02 döneminden beri oynuyorum. En son Football Manager 2013’te bir kariyer hikayesi hazırlamıştım.
Bu kariyer benim için hem nostaljik bir yolculuk hem de foruma yeniden içerik üretme fırsatı olacak. Geçmişi bir nebze olsun yad etmek istiyorum.
Hedefimiz öncelikle Süper Lig şampiyonluğu. Sonrasında ise Avrupa sahnesinde başarı yakalamayı deneyeceğim. Kariyerin ne kadar süreceğini şimdiden kestiremiyorum, ancak elimden geleni yapacağım.
Gerçekçiliği korumak adına ilk transfer dönemini kapattım. Database boyutunu ise çok büyük tutmadım; bu kariyerde oyuncu keşfetmekten ziyade, Fenerbahçe’nin o unutulmaz “prime” dönemini yeniden diriltmek istiyorum.
Bu kariyer, o efsane günleri yeniden yaşatıp bir dönemi onurlandırmak için olacak.

LOGOMUZ
btj5ysp.png

MABED
41399b90-418b-4613-8c7f-74cd7289fad9.jpg

Seçtiğim ligler ve Başlangıç ayarlarım
kpu2rhq.jpg

Fenerbahçe'de bir değişim daha
spmawrn.jpg

Taktik ve Kadromuz
nywi7gb.jpg
Taktik Bilgilendirmesi
Öncelikli hedefim, mevcut Fenerbahçe’nin oyun formatıyla devam etmek.
İlerleyen dönemde ise takımın performansına ve kendi gözlemlerime göre değişiklikler yaparak formasyon üzerinde düzenlemelere gidebilirim.
Mevcut Fenerbahçe 4-3-3 sistemiyle oynadığı için, ben de gerçekçilik açısından oyuncuların alışkanlıklarını korumak adına aynı sistemle başlayacağım.

Defans Hattı
Hücum anlayışında, büyük takım zihniyetine uygun bir şekilde stoperlerin zaman zaman orta sahaya kadar çıkarak takımı üçüncü bölgede daha uzun süre tutmasını hedefliyoruz.
Beklerin ise çizgiyi etkin kullanarak hem içe kat etmelerini hem de çizgide kalarak orta yapmalarını istiyoruz.
Savunma anlayışında pozisyon ve pres hattını önde tutup, topu en hızlı şekilde geri kazanmayı amaçlıyoruz.

Orta Saha Hattı
Temel felsefemiz pres, pres, pres!
Top rakipteyken agresif bir şekilde baskı yapıp hızlı hücumlarla rakip kaleye gitmeyi planlıyoruz.
Eğer hızlı hücum imkânı ortadan kalkarsa, oyun sakinleştirilip set hücumuna geçiş yapılacak.

Hücum Hattı
Kanatlardan yüksek verim almak istiyorum — açık oyuncularımdan “duble duble” performans hedefliyorum.
Bir kanat oyuncusunun çizgide kalarak bekin önünü açmasını, diğer kanadın ise içe kat edip forvetle birlikte ikileme yaratmasını planlıyorum

Formasyonumuz ve oyuncu rollerimiz şu an için bu şekilde.
İlerleyen süreçte performansa göre değişiklikler olabilir.
Şimdilik oyuncu rollerini tek tek açıklamıyorum, çünkü henüz ekstra bir dokunuş yapmayı düşünmüyorum.

FIKSTUR
mtc4pe2.jpg

Hazırlık sürecimizi tamamladık.
Az gol yiyip bol gol atarak geçirdiğimiz bu dönemde, oyuncuların maç kondisyonu kazanması, taktiksel uyum sağlaması ve birbirlerine alışmaları adına önemli adımlar attık.

ch9nvw2.jpg

İlk resmi maçımızın günü geldi.
UEFA Europa Conference League 2. Ön Eleme Turu’nun ilk ayağında, İsveç ekibi Kalmar ile eşleştik.

adfo1gc.jpg

Deplasmanda, bize göre çok daha mütevazı bir bütçeyle kurulmuş rakibimize karşı güzel bir üstünlük kurduk ve çok iyi bir skorla İstanbul’a dönüyoruz.
UEFA Europa Conference League 2. Ön Eleme Turu’nun ikinci ayağında, İsveç ekibi Kalmar FF’i mabedimizde ağırlıyoruz.

egwgqbh.jpg

Kadıköy’de Fenerbahçe resitali!
Rakibimizi ağır bir hezimete uğratarak bir sonraki tura yükselmeyi başardık.
Çekilen kura sonucunda yeni rakibimiz, Kazakistan ekibi Tobyl Qostanai oldu.

UEFA Europa Conference League 3. Ön Eleme Turu’nun ilk ayağında  Kazak kardeşlerimizi İstanbul'da ağırlıyoruz.
no9j2z8.jpg

Ve Türkiye Süper Lig’i için başlama zamanı geldi.
İlk haftada, mabedimizde Kasımpaşa’yı ağırlıyoruz.
itclcxa.jpg

İlk haftayı, rakibimize neredeyse hiç pozisyon vermeden ve hatta hatasız bir şekilde rahatça geçiyoruz.

Sakatlık Bilgilendirmesi:
Kerem Aktürkoğlu: Diz dönmesi, dönüş süresi 1 hafta.
Disiplin Notu:
Edson Álvarez, yaptığı acemice bir faul sonrası takımımızı 10 kişi bıraktı. Oyuncu ile konuşuldu ve gerekli uyarı ile cezalar verildi.

UEFA Europa Conference League 3. Ön Eleme Turu’nun ikinci ayağında  Kazakistan ekibi Tobyl Qostanai deplasmanındayız.

43l5r5y.jpg

Biraz rotasyonlu bir kadro ile çıktığımız maçta, sorunsuz bir şekilde bir sonraki tura geçebileceğimiz skoru elde ediyoruz.
Grup aşaması öncesi son turumuzda, rakibimiz Danimarka ekibi Football Club Nordsjælland oluyor.

Süper Lig 2. Hafta: Antalya’nın sıcak deplasmanına gidiyoruz.
8za4uv7.jpg

Rakibimize fırsat vermeden net bir galibiyet ile Nordsjælland maçına odaklanıyoruz.

UEFA Europa Conference League 4. Ön Eleme Turu’nun ilk ayağında, Danimarka’da deplasmandayız.
shfgc01.jpg

Tam gaz devam sorunsuz bir galibiyet.

Sakatlık Bilgilendirmesi
Kerem Aktürkoğlu: Tamamen iyileşti ve oynamaya hazır.
Archie Brown: FC Nordsjælland maçında koşarken sakatlandı. Tahmini dönüş süresi 8 gün.

Süper Lig 3. Hafta: Mabedimizde, Süper Lig’e geri dönen Gençlerbirliği’ni ağırlıyoruz.
nqp99nx.jpg

Rakibimizi evimizde oyun üstünlüğüyle ağır bir hezimete uğratıyoruz.

UEFA Europa Conference League 4. Ön Eleme Turu’nun ikinci ayağında, evimizde Nordsjælland’ı ağırlıyoruz.
f5609qq.jpg

Fenerbahçe, doludizgin ilerlemeye devam ediyor. Rakibimizi yenerek Grup aşamasına kalmayı başarıyoruz.

UEFA Europa Conference League: Grubumuz
dnqr8e6.jpg

Süper Lig 4. Hafta: Eyüpspor deplasmanına gidiyoruz.
t06393k.jpg

Oyun hakimiyetimizi skora yansıtamadık ama menuniyet verici bir galibiyetle
ECL maçımız için çalışmalarımıza başlıyoruz.
Oyun hakimiyetimizi skora tam olarak yansıtamasak da, memnuniyet verici bir galibiyet elde ettik.
Şimdi, UEFA Europa Conference League maçımız için çalışmalarımıza başlıyoruz.

UEFA Europa Conference League 1. Hafta
Rakibimiz Ukrayna temsilcisi Zoria Luhansk.
Mabedimizde, ilk galibiyetimiz için mücadele edeceğiz.
qgz0tio.jpg

Derbi haftası olması sebebiyle konsantrasyon olarak biraz zayıftık, fakat buna rağmen kazanmayı başardık.
Şimdi sıra derbide: Mabedimizde, ezeli rakibimiz Galatasaray ile oynayacağımız maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Süper Lig 5. Hafta: Türkiye’nin derbisi, mabedimizde Galatasaray’ı ağırlıyoruz.
7hohfjw.jpg

Fenerbahçe’de bayram havası!
Ezeli rakibimizi 90 dakika boyunca sürklase ettik ve önemli bir avantaj elde ederek, gelecek için parlak bir tablo çizdik.

Sakatlık Bilgilendirmesi
Eyvah! Fenerbahçe’den üzücü bir haber var.
Takımın as forveti Youssef En-Nesyri, antrenmanda bacağını kırdı.
Oyuncunun takıma dönüş süresi 6-8 ay olarak öngörülüyor.

Süper Lig 6. Hafta: Kocaelispor deplasmanına gidiyoruz.
pynfj9e.jpg

Yorgun Fenerbahçe, derbi sonrası kazanmaya devam ediyor.

UEFA Europa Conference League 2. Hafta
3bxgk56.jpg

Fenerbahçe, Avrupa’da rakiplerini ezerek yenmeye devam ediyor.

Süper Lig 7. Hafta: Gaziantep deplasmanına gidiyoruz.
8cnf2ca.jpg

Yorgunluk seviyesi yavaş yavaş dışa vurmaya başladı, ufak tefek sakatlıklar yaşansa da, biz tam gaz devam ediyoruz.

UEFA Europa Conference League 3. Hafta
rdkykxj.jpg

Kerem, Kerem, Kerem, Keremmmmm!

Süper Lig 8. Hafta: Konuk, Başakşehir FK.
f0kui8l.jpg

Ucuz kurtulduğumuz bir maçtı. Bir anda çok savruk oynamaya başladık ve golü bulduktan sonra hücum etkinliğimiz azaldı. Savrukluğumuz devam etti ve bu sebeple çok sayıda sarı kart gördük, fakat mücadelemize devam ediyoruz.

Türkiye Kupası 3.tur: Kastamonuspor deplasmanı
ql3m1gw.jpg

Tamamen rotasyon kadro ile çıktığımız maçı, 5-0 net skorla kazanıyoruz.
Takımın yorgunluğu oldukça artmıştı; bu maç ise bizim için adeta ilaç niteliğinde oldu.

Raumdeuter' Alıntı:
Bakalım kariyer nereye gidecek, başarılar hocam.

Eyvallah hocam teşekkür ederim, Hedefimiz prime Fenerbahçe bakalım.

Baranyzci' Alıntı:
ellerine sağlık güzel kariyer olmuş

Teşekkür ederim, elimizden geldiğince uğraşıyoruz.

Süper Lig 9. Hafta: Derbi günü, Trabzonspor deplasmanına gidiyoruz.
ntenewi.jpg

Rotasyon, takıma çok iyi geldi.
Biraz da olsa dinlenmiş olan takım, rakibine %5 bile şans tanımadı.

UEFA Europa Conference League 4.Hafta: Rosenborg BK deplasmanı
iwy2201.jpg

Derbi yorgunluğuna rağmen kazanmayı başardık.
Yorgun takım, birkaç değişiklik nedeniyle biraz fazla pozisyon vermiş olsa da, namağlup şekilde yolumuza devam ediyoruz.

Süper Lig 10. Hafta: Konuk Kayserispor.
rfgxh88.jpg

Yorgunluk artık çok etkili olmaya başladı; inanılmaz fazla pozisyon vermeye başladık.
Bu süreci kayıpsız devam ettirebilmek çok önemli ve biz de bunu başararak ilerliyoruz.

UEFA Europa Conference League 5.Hafta:
f2wih04.jpg

Minimal rotasyonlarla devam ediyoruz. Rahat bir galibiyet aldık ve önümüz çok açık.

Süper Lig 11. Hafta: Alanyaspor deplasmanına gidiyoruz.
fslupnp.jpg

Yorgunluk nedeniyle ufak tefek sakatlıklar görülmeye başladı.
Kerem’in durumu iyi, 6 günlük bir tedavi süreci öngörülüyor.
Namağlup şekilde yolumuza devam ediyoruz.

Türkiye Kupası 4.Tur
49ae9mb.jpg

Şok etkisi yaratacak bir maç oldu.
Tam rotasyon kadro ile çıktığımız maçta, 90 dakika boyunca eveleyip geveledik.
Uzatmalarda, mecburen usta ayakları maça dahil etmek zorunda kaldık.
Asensio’nun girişi ile maç tamamen kontrolden çıktı.
Neredeyse bir Pendik travması daha yaşayabilirdik.

Süper Lig 12. Hafta: Derbi günü konuk Beşiktaş
ceu005a.jpg

İlk devrenin tüm derbilerini hatasız geçmeyi başardık.
Rakibimizin sakat oyuncularının fazlalığı nedeniyle, maç bizim için rahat geçti.

UEFA Europa Conference League 6.Hafta:
r8hb9i0.jpg

Rahat galibiyetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz ve böylelikle grup etabını kayıpsız şekilde bitiriyoruz.

Süper Lig 13. Hafta: Rizespor deplasmanına gidiyoruz.
fp6nvkm.jpg

İlk yarısı ecel terleri döktüren bir maç oldu.
Asensio ve Kerem’in devreye girmesiyle, maçı kendi lehimize çevirmeyi başardık.
Takımın yorgunluğu ise en üst seviyeye ulaşmak üzere.

Süper Lig 14. Hafta: Konuk Samsunspor
3dazp7u.jpg

Rahat bir galibiyet aldık.
Hafta içi, takımın iç huzurunu bozma sebebiyle, Mert Hakan Yandaş süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Oncelikle basarilar diliyorum hocam, kariyer gayet guzel ve keyifli baslamis.Cok net skorlar var , avrupada da ses getiriyorsunuz. En nesri nin 6-8 ay sakatligi cok kotu olmus... Umarim sezonun devami sakatliklar olmadan gecer.Avrupada bir final gorelim insallah

rasselstein' Alıntı:
Oncelikle basarilar diliyorum hocam, kariyer gayet guzel ve keyifli baslamis.Cok net skorlar var , avrupada da ses getiriyorsunuz. En nesri nin 6-8 ay sakatligi cok kotu olmus... Umarim sezonun devami sakatliklar olmadan gecer.Avrupada bir final gorelim insallah

Teşekkür ederim hocam.
Tedesco mentalitesinde oynamaya çalışıyorum, tabii duran top faktörü gibi detaylar da işin içinde.
Maalesef En-Nesyri antrenmanda bacağını kırdı. Başta bu durum korkuttu ama Talisca, Duran ve Cenk takımı iyi şekilde taşıdı.
Kerem ve Oğuz’un inanılmaz katkılarıyla, En-Nesyri’nin yokluğu sadece rotasyon açısından hissedildi.

Hocam kariyerinde başarılar. Gol yollarında takım çok etkili. Özellikle Oğuz aydın Kasımpaşa maçı hariç ligin ilk maçlarında rol almış ama sonrasında kadroda yok gibi. birde Danimarka deplasmanında gol katkısı vermiş. Kariyerin başında kadroda onu yazdınız oynamıyor mu yoksa sakatlık vs mi son maçlarda hiç oyunda yok gibi

officialplayer' Alıntı:
Hocam kariyerinde başarılar. Gol yollarında takım çok etkili. Özellikle Oğuz aydın Kasımpaşa maçı hariç ligin ilk maçlarında rol almış ama sonrasında kadroda yok gibi. birde Danimarka deplasmanında gol katkısı vermiş. Kariyerin başında kadroda onu yazdınız oynamıyor mu yoksa sakatlık vs mi son maçlarda hiç oyunda yok gibi

Teşekkür ederim.
Aslında oynuyor, henüz ligin 14. haftasındayız. Bu gece veya yarın kariyerin devamı gelecek.
Ancak 90 dakika sahada kalamıyor, kondisyonu yetmiyor; genelde 60. dakikalarda çıkarmak zorunda kalıyorum.

TheodasFB' Alıntı:
officialplayer' Alıntı:

Teşekkür ederim.
Aslında oynuyor, henüz ligin 14. haftasındayız. Bu gece veya yarın kariyerin devamı gelecek.
Ancak 90 dakika sahada kalamıyor, kondisyonu yetmiyor; genelde 60. dakikalarda çıkarmak zorunda kalıyorum.

Anladım hocam benim de GS kariyerim de güncel transfer yamasıyla ligde aşırı iyi performans veriyordu. Kariyerinde kendi güncel bilgiler dışında istatistikler oyuncu puanları performanslarını da gösterirsen memnun olurum

Emeğinize sağlık, güzel bir kariyer. Farklı skorlarla net galibiyetler almışsınız. Tebrik ederim. En Nesyri'nin sakatlığı talihsiz olmuş ama etkilenmeden devam etmeyi başarmışsınız. Devamını bekliyoruz. Başarılar.

Türkiye Kupası 5.Tur Başlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 2

Yine bize nefes aldıran bir Türkiye Kupası maçı oldu.
Maçı rahat bir şekilde geçtik ve tamamen rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıktık.

Süper Lig 15. Hafta Karagümrük Deplasmanı
Ekli dosyayı görüntüle 3
Biraz dinlenme fırsatı bulduk ve bunun sonuçlarını sahada net bir şekilde aldık.
Kerem’in başrolde olduğu maçta, rakibimize hiçbir fırsat vermedik.

Türkiye Süper Kupası Başlıyor
Yeni düzenlemeyle iki tur üzerinden oynanacak olan Süper Kupa’da,
ilk rakibimiz Samsunspor oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 4
Kerem, Kerem, Kerem, Kerem, Kerem...
Kerem’in bu sezonki olağanüstü performansıyla, Süper Kupa yarı finalinde rakibimizi hezimete uğratarak finale yükseliyoruz.

Türkiye Süper Kupası Final
Ekli dosyayı görüntüle 5
Finalde, hem şampiyonluk motivasyonu açısından büyük önem taşıyan hem de ezeli rakibimizle oynadığımız bu mücadelede,
kıran kırana bir maç izledik. Rakibimiz de zaman zaman tehlikeli pozisyonlar buldu.
Orta sahayı domine eden Alvarez’in öne çıktığı karşılaşmada, gol düellosunu kazandık ve
sezonun ilk kupasını müzemize götürmeyi başardık.
Hedef: 4 Kupa — 1/4

Süper Lig 16. Hafta İzmir Göztepe Deplasmanı
Ekli dosyayı görüntüle 6
Derbi yorgunluğunun ardından, kritik önem taşıyan bu maçta
Kerem yine sahneye çıkarak, takımımızı zafere taşıyan bir performans sergiliyor.

Süper Lig 17. Hafta Konuk Konyaspor
Ekli dosyayı görüntüle 7
Ligin ilk yarısının final maçında, evimizde Konyaspor’u ağırladık.
Talisca’nın bitiriciliğiyle ön plana çıktığı, takımın her bölgesinin makine gibi işlediği bu maçta,
Konyaspor’u çaresiz bırakarak net bir galibiyet aldık ve ilk yarıyı mükemmel bir şekilde noktaladık.

İlk yarının Puan durumu
Ekli dosyayı görüntüle 8

Ligin ilk yarısını 17/17 yaparak mükemmel bir şekilde noktaladık.
Bizi takip eden rakibimiz Galatasaray’a karşı aldığımız galibiyet, bu tabloya olan etkisi açısından çok önemli oldu.
Rakip kalelere 61 gol atıp, kendi kalesinde sadece 10 gol görerek, hem ofansif hem de defansif açıdan inanılmaz bir performans sergiledik.

NOT: Sezon sonlarında performans olarak sezona damga vurmuş oyuncuların profilleri ve istatistiklerini paylaşacağım.

Ekli dosyalar

• tr1.jpg
    tr1.jpg
    36.9 KB · Görüntüleme: 22
  • lig1.jpg
    lig1.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 21
  • supyf.jpg
    supyf.jpg
    33.3 KB · Görüntüleme: 21
  • supfinal.jpg
    supfinal.jpg
    36.2 KB · Görüntüleme: 21
  • lig2.jpg
    lig2.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 21
  • lig3.jpg
    lig3.jpg
    40.1 KB · Görüntüleme: 21
  • Ligin İlk Yarısı.jpg
    Ligin İlk Yarısı.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 21
Süper Lig 18. Hafta Konuk Antalyaspor.
Ekli dosyayı görüntüle 4
Serimiz hala devam ediyor 18/18 şekilde iyi netice alıyoruz iyi oynuyoruz.
Yolumuza devam ediyoruz. Yine takımıza nefes aldıran bir rotasyon maçı ve inanılmaz iyi bir skor rotasyon takımımdan beklemediğim bir verim verdiler 

Türkiye Kupası 6.Tur
Ekli dosyayı görüntüle 5
Yoğun fikstür döneminde olmadığımız için AS kadro ile çıktığım bir maç oldu
Kerem ve Oğuzun Yıldızlaştığı maçı rahat kazandık.

Süper Lig 19. Hafta Kasımpaşa Deplasmanı
Ekli dosyayı görüntüle 6
Hiç pozisyon vermeden maçı 90 dakika domine ederek serimize devam ediyoruz.
19/19 Kaptan Formda 

Süper Lig 20. Hafta Ankaraya Gençlerbirliği Deplasmanına gidiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 7
İlk beraberliğimizi alıyoruz. İlk 25 dakikada maçı kopardığımı düşünerek ikinci yarıda biraz küçümseyici değişiklikler yaptık. 
Sonrasında Gençlerbirliği tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı ve maçı kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldık. Ederson’un net bir kurtarışı ve Niang’ın kaçırdığı bir pozisyon sayesinde 1 puana razı olduk. 

Süper Lig 21. Hafta Konuk Eyüpspor
Ekli dosyayı görüntüle 8
Gençlerbirliği deplasmanında yaşanan 2 puanlık kayıp sonrası moralimiz ve motivasyonumuz düşmedi, çünkü en büyük rakibimiz de puan kaybı yaşamıştı. Asensio’nun yıldız gibi parladığı ve takım arkadaşlarını asiste boğduğu bir maçın ardından derbiye gidiyoruz. 

Süper Lig 22. Hafta Derbi Günü Galatasaray Deplasmanı
Ekli dosyayı görüntüle 9
Kaptan Skriniar ve Asensio sahnede. Duran top etkinliğimiz mükemmel seviyede ve oyunun üç bölümünü de kusursuz oynuyoruz. Ne rakibimize nefes aldırıyor ne de pozisyon veriyoruz. Böylece avantajı hem içerde hem dışarda elimize geçirmiş oluyoruz.

Süper Lig 23. Hafta Konuk Kocaelispor.

Asensio Asensio Durdurulamıyor adeta Alex havası veriyor.

Süper Lig 24. Hafta
Ekli dosyayı görüntüle 1
Kerem ve Oğuz’un işbirliğiyle hanemize 3 puan daha yazdırıyoruz. Sıkışık fikstür öncesi de son rahat maçımızı oynamış bulunuyoruz.

UEFA Europa Conference League mücadelesi devam edecek. Son 16 turundaki rakibimiz, grupta da karşılaştığımız FC Lugano oldu.

Ekli dosyalar

• lig4.jpg
    lig4.jpg
    39.8 KB · Görüntüleme: 13
  • tr2.jpg
    tr2.jpg
    45.1 KB · Görüntüleme: 13
  • lig5.jpg
    lig5.jpg
    31.2 KB · Görüntüleme: 13
  • lig6.jpg
    lig6.jpg
    28.4 KB · Görüntüleme: 13
  • lig7.jpg
    lig7.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 14
  • lig8.jpg
    lig8.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 13
  • lig9.jpg
    lig9.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 12
  • lig10.jpg
    lig10.jpg
    35.1 KB · Görüntüleme: 14
Puan kaybına üzüldüm. Çok sağlam bir seri yakalamıştınız ama namağlup serisi hala devam ediyor. Asensio'nun performansı etkileyici. Güzel verim almışsınız. Konferans liginde de başarılar hocam.

Öncelikle zamanını ayırıp kariyer hikayemi okuyan, takip eden, fikirlerini ve iyi dileklerini paylaşan herkese gönülden teşekkür ederim.
Malumunuz, FM26 ile birlikte yeni bir seriye geçmem gerekiyor. Bu nedenle bu kariyeri burada sonlandırıyorum.
FM26’da ise önce Fenerbahçe, ardından Journeyman ve Millwall kariyer hikayelerim sizlerle olacak. Değerli vaktinizi ayırıp bu yolculuğa eşlik ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Ek olarak, bu kariyerimi detay paylaşmadan sürdürdüm; ligi 4’te 4 kupa ile tamamladım.
Yeni seride, FM26 kariyer hikayemde görüşmek üzere

Geri