AytugYuce
Tribün Gözlemcisi
LA Galaxy takımında forma giyen 24 yaşındaki Kolombiyalı stoper Emiro Garces'i sizlerle paylaşmak istiyorum. İlk dikkat çeken özelliği tabii ki hızı. 20 hıza sahip
Top kapma ilk dokunuş markaj konusunda sorun yaşayacak bir oyuncu ama yine de hızıyla yanına tam stoper koyarsanız oynar diye düşünüyorum. Açıkçası ben de hızlı stoper arıyordum ama Fenerbahçe için yeterli olmayabilir. Yine de bakacağım profile paylaşım için teşekkürler hocam
Top kapmadan kastım. Agresiflik Cesaret top kapma markaj bunlar top kaparken takipten tereyağından kıl çeker gibi topu almasını gösteriyor ondan demiştim hocam tek başına top kapma da sorun yok ama tüm parametreleri alınca 3 büyükler de alternatif olabilir.Hız 20, hızlanma 14, top kapma 14. Top kapma konusu en güçlü olacağı özelliği. İlk dokunuş stoperlerin çoğunda bu seviyelerde zaten. Kafa vuruşu ve markajı bir tık sorun yaratabilir ama bütün zaaflarını olağanüstü hızı sayesinde telafi edebilir. Yanına hava toplarında etkili bir stoperle veya 3'lü stoperli sistemlerde vs. çok faydalı olabilir. Tabii denemek lazım. Rica ederim.
Top kapmadan kastım. Agresiflik Cesaret top kapma markaj bunlar top kaparken takipten tereyağından kıl çeker gibi topu almasını gösteriyor ondan demiştim hocam tek başına top kapma da sorun yok ama tüm parametreleri alınca 3 büyükler de alternatif olabilir.
Bu aralar biraz sol ayak takıntım var sanırım. Sağ ayaklı olması dışında oyuncu harika gözüküyor, emeklerine sağlık. ( Derdim de dert olsa bana bakmayın )