(09-19-2025, 11:54 PM)thatsthefootball Yazdı:(09-19-2025, 11:23 PM)ozzymancer Yazdı:(09-19-2025, 10:59 PM)thatsthefootball Yazdı:(09-19-2025, 10:53 PM)ozzymancer Yazdı:(09-19-2025, 10:27 PM)thatsthefootball Yazdı: Aziz başkan haklı kızmakta başarısızlıkla dolu sezon üstüne sezon. Son bir şarkı söyleyip gitseydi iyiydi
Ben de bi istemedim değil ama onun da mourinhoyu istediğini hatırladıktan sonra vazgeçtim.
Reis o zaman mourinhoyu istemeyen kimse yoktu rüyamizda görürdük aziz başkan demese montella falan diyorlardı
İşte sorun orada tek atımlık kurşun gözüyle bakmadan uzun süreli geleceğe yatırım yaparak sürdürülebilir bir yapı kurmak gerekirken ortaya bu fikri atmak suyu bulandırdı
Mourinhonun çakkkallık yapacağı tutmuş para almak için gelmiş belli biz de bir güzel yedirdik.
Zamanının taktik bakış açısına devrim getiren tabuları yıkan sonuç futbolu oynatan adam sorun çözen adamın dili tutuldu bize gelince. Tesadüf mü tabiki değil. Bizi de artık arabistan gibi para kapısı olarak görüyorlar hem de avrupada oynama şansı olan bir para kapısı daha ne olsun.