Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarın bjk kasımpaşa ile oynuyor.Kasımpaşa çok karışık.Beşiktaş da aynı şekilde çok iyi değil.Son maçta haramball oynayıp kazandılar ama Sergen hocanın Kasımpaşa ya karşı galip geleceğini düşünüyorum.
Hocam Beşiktaş sayfası var maç öncesi sonrası orada konuşalım daha düzenli olur.
Bugünlük böyle olsun bir sonrakine öyle yaparsak daha güzel olur diye düşünüyorum. Yine de açmanda bir sorun yok bir kural yok açabilirsin de benim ki bir öneri.
Beşiktaş için yorumun Manchester UTD sendromuna yakalandılar bence. Aile içi huzursuzluk olduğunu düşünüyorum Sergen hoca takımı motive ediyor ama bazı elinde olmayan önceden beri devam eden bazı sorunların sürekli yenilenmesi tekrarlanması motivasyonu düşürüyor. Mert'ten kaptanlığın alınması gibi bence orada bir şey oldu ama gün yüzüne çıkarılmadı bjk hocayla alakalı değil fubolcu grubu ile alakalı durumu çözmeli. Ya birbirini sevmeyen ya da çok zıt olup birbirine zıt giden gruplar olabilir.
Hocam Beşiktaş sayfası var maç öncesi sonrası orada konuşalım daha düzenli olur.
Bugünlük böyle olsun bir sonrakine öyle yaparsak daha güzel olur diye düşünüyorum. Yine de açmanda bir sorun yok bir kural yok açabilirsin de benim ki bir öneri.
Beşiktaş için yorumun Manchester UTD sendromuna yakalandılar bence. Aile içi huzursuzluk olduğunu düşünüyorum Sergen hoca takımı motive ediyor ama bazı elinde olmayan önceden beri devam eden bazı sorunların sürekli yenilenmesi tekrarlanması motivasyonu düşürüyor. Mert'ten kaptanlığın alınması gibi bence orada bir şey oldu ama gün yüzüne çıkarılmadı bjk hocayla alakalı değil fubolcu grubu ile alakalı durumu çözmeli. Ya birbirini sevmeyen ya da çok zıt olup birbirine zıt giden gruplar olabilir.
Talep varsa sabitleyelim dostlar, yakında forum altyapısını yenileyeceğiz daha kullanışlı ve minumum hata bir sisteme geçeceğiz. @officialplayer hocamın söylediği sistemi daha net uygularız. Belki futbol sohbet forumunu da daha çeşitlendirmek doğru olabilir. Her konuda önerilere açığız.
Ben tek yerden takip etme taraftarıyım açıkçası. Sürekli konu açılması da forum içerisinde konu enflasyonu yaratıyor ve nerede konuşacağımızı şaşırıyoruz.
Atıyorum hangi yarınki maç falan oluyor. Gerek yok, her takımın bir sohbet odası olur oradan devam edilir. Atıyorum, tarih belirterek bir derbi maçı olur onun için konu açarsın, ama düz bir maç için sadece konu açmak makul gelmiyor.