RE: FM 26'da basın toplantısı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan irza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

irza

Stada Yeni Girdi
Joshua Wheeler - BBC London 94.9

Pozitif Cevaplar

- Yeteneklerimize ve yaptığımız işe güçlü bir inancımız var, o yüzden haydi başlayalım.

- Burada iyi oynamamızın önünde bir engel göremiyorum.

Nötr Cevaplar

- Her maçta iyi performans göstermeyi umuyorum, tıpkı herkes gibi.

Negatif Cevaplar

- Söylemesi zor. Kendi oyunumuzu oynarsak iyi oluruz ama zorlu bir maç olacak.

- Bu zor bir karşılaşma olacak ve performans göstermesi gereken oyuncularım.

Ekli dosyayı görüntüle 1

Ekli dosyalar

• görsel_2025-10-20_225931775.png
    görsel_2025-10-20_225931775.png
    96.7 KB · Görüntüleme: 15
Sanırım basın toplantısı ve oyuncularla konuşma seçenekleri en az geliştirdikleri bölüm olacak bu sene.

Kloppo' Alıntı:
Sanırım basın toplantısı ve oyuncularla konuşma seçenekleri en az geliştirdikleri bölüm olacak bu sene.

uğraşılması gereken önemli bir konuyu atlıyorlar. üstüne gidilmesi gerekiyor.

Kloppo' Alıntı:

Gözden mi kaçırdım sanki buna eklemeler oldu özelleştirilmiş bir çok yanıt geldi diye biliyorum.

Sonuçta canlı olarak yapılmadığı için tamamen geliştirmiş olsalar bile oynadıkça bir süre sonra herkesin sabit cevapları oluyor ve basıp geçiyor. Bundan dolayı çok uğraşmıyor olabilirler ki bence gerek de yok. Bütün dikkati maç motoruna, animasyonlara ve yapay zekaya vermeleri lazım. Bu yıl tamamen yeni motora odaklandıkları için bir çok şey de eksiklik veya sıfır değişim vs. çok yaşanacak. Yeni motora geçişi sorunsuz şekilde tamamladıktan sonra ilerleyen yıllarda daha büyük yenilikler görürüz diye tahmin ediyorum.

Diyalogları Obsidian veya Bethesda gibi yapmalarını beklemiyoruz da bu neydir?
Yine salarım diyalogları sanırım. Gerçekliği yok, çeşitliği geçmişe oranla değişmemiş.
Aradığın diyalogları bulma konusunda yeterli bir iş ortaya koyuyor.​
Yine de koskoca oyunu tamamen oyun motoru değişiklikleri üzerine inşa etmeleri bana bitmemiş bir iş gibi hissettiriyor.

Geri