Post Paylaşamama Hk.

Maholeon

Tribün Gözlemcisi
Kendi oluşturduğum konuda paylaşım yapamıyorum. 403 forbidden hatası alıyorum.
Sanırım arka arkaya birkaç defa gönderi oluşturduğunda deli yerine koyuyor sitenin algoritması ve aynı konuda paylaşım yapmana müsaade etmiyor.
Bu konuda site yönetiminden yardım bekliyorum.

[img=800x800]https://i.hizliresim.com/qvenq4u.png[/img]

Teşekkür ediyorum

Hocam bende de ana sayfada iki post gösteriyor ama içerik Yok gibi hata veriyor üzerine tıklayınca anlık bir problemdir çözerler muhtemelen.

officialplayer' Alıntı:
Hocam bende de ana sayfada iki post gösteriyor ama içerik Yok gibi hata veriyor üzerine tıklayınca anlık bir problemdir çözerler muhtemelen.

Yalandan bana bir yorum yazabilir misin "Ospitaletto" başlığına acaba düşündüğüm gibi mi?

Maholeon' Alıntı:
officialplayer' Alıntı:

Yalandan bana bir yorum yazabilir misin "Ospitaletto" başlığına acaba düşündüğüm gibi mi?

hocam yazdım Geldimi kontrol et Bende aytuğ açtığı iki konu ana sayfada gösteriyor ama içerik silinmiş kaldırılmış gibi bir uyarı veriyor belki anlık bir durumdur bilemedim yöneticiler ya site sahipleri görünce cevap verirler belki

Oyuncu önerilerini FM 26 başlığında açmam gerekirken farkında olmadan 24 başlığında açtığım için kendim sildim. Bir hata yok.

Selamlar, dün forumla ilgilenemedim biraz işlerim vardı. Bir işlem neticesinde olan bir durum yok Mybb altyapısını neredeyse saf olarak kullanıyoruz fakat ara ara sorunlar çıkarmaya devam edecek gibi duruyor. Bu gün gün içerisinde altyapı değişimi yapmayı planlıyoruz, her yönden daha gelişmiş olan Xenforo altyapısına geçeceğiz gibi görünüyor. Bir iki gündür altyapılar arası veri tabanı taşıma işlemini araştırıyorum, emin olduğumda yaklaşık 1 - 2 saatlik bir işlemle geçişi tamamlayacağız.

Eğer bir sıkıntı çıkarsa forumda zaten fazla konu yok. Gerekirse komple sıfırlansın. Puan kasmak için çok gereksiz konular açıldığı da oldu. Bir temizlik daha iyi olabilir. Her şeyi baştan daha düzgün inşa edebiliriz. Şimdiden emeğinize sağlık.

Raumdeuter' Alıntı:
Yine de çok kıymetli paylaşımlar var bu yüzden ben sürekli veri tabanı yedeği alıyorum, sorun olmaz yaparız bir şekilde.

Temizlik olması açısından sıfırlanması iyi olur. Foruma katkı sağlamak isteyenler ortak noktada buluşup hangi konu başlıkları ilgi çeker hangi başlıklar nasıl olsun diye kafa yorup kendi aramızda paylaşırız herkes konuların ilk mesajlarını güzelce hazırlayıp paylaşabilir. Tabi zahmetsiz kopyala yapıştır ile açılan konuları tasiyabilirsek daha güzel olur gereksiz olduğunu ya da çok dağıldığını düşündülerimizi ortak bir kararla kaldırır bir başlık altında toplarız

Yapabilirsem nitelikli mesajları koruyup diğerlerini silerek, kismi temizlik yapabiliim. Ancak kulağa iyi gelse de genel temizlik yapmak bir çok açıdan kötü olabilir.
Sonradan düşününce mantıklı o kadar konuyu tek tek ayıklamak zor olabilir. Ama ana sayfada son mesajlar kısmı geri gelmesi güzel olur gelir mi? Bilmiyorum ama gelirse güzel olur.

Geri