Lombardia'nın İpek Dokusu: CPR Ospitaletto (Football Manager 26)

Maholeon

Tribün Gözlemcisi
Benzer bir iletiyi İlk Kariyer Planım başlığında paylaştım ama kariyeri şimdiden rezerve etmek amaçlı başlığımı açıyorum.
Tüm FMdaşlarıma da bu yılki kariyer planlarında başarılar diliyorum.

Paylaşım Günleri: Pazartesi, Perşembe

Takım Seçim Motivasyonu

Geçen sene yarım kalan bir aşk hikayesinin yeni sayfalarını beraber yazacağız.​

Yer yer Yarı-İtalyan kuzenimin de katkılarıyla da kariyere renk katacağız.
Kendisi de Torino'lu ve hala da ikamet ettiği için çevredeki çoğu alt takımı ve büyük takımı yakından takip ediyor.

Bu kariyer FM 2024 özelinde, İtalya'da Serie D'de iken beni kendine çeken, aylar boyu saatlerimi akıttığım bir serüvendi.
O takım gerçek hayatta da maceramda olduğu gibi bir üst lige çıkmayı başardı. O yüzden hikayenin devamı için artık daha da hevesliyim.

Bölüm 1: Başlangıç
Şimdi takımımızı ve şehrimizi tanıtmaya başlıyoruz,

Kulüp Tam Adı: AC Ospitaletto Franciacorta

[img=100x100]https://tmssl.akamaized.net//images/wappen/head/5542.png?lm=1756482798[/img]

Kulübümüz, Cumhuriyetimizin doğum yılı olan 1923 yılında İtalya'nın Lombardia bölgesine mensup Brescia şehrinin Ospitaletto köyünde kurulmuştur.
Geçimini ipek üretimi ve tekstilden sağlayan bu köy aynı zamanda 15. Yüzyıldan kalma Santa Maria Kilisesi ve 16. Yüzyıldan kalma San Rocco Kilisesine ev sahipliği yapmaktadır. Ospitaletto'da raylı ulaşım oldukça yaygın olup Milano-Venedik ve Lecco-Brescia seferleri Ospitaletto köyünde bulunan Travagliato istasyonundan gerçekleştirilir ve şehrin turizmine önemli ölçüde kaynak sağlar.

Lig: İtalya Serie C - Girone A​

[img=100x100]https://tmssl.akamaized.net//images/logo/homepageNewsLogo80x80/it3a.png?lm=1750319190[/img]

Takımımız uzun süre Lega Pro (Süper Amatör Seviye) ve Serie D liglerinde boy gösterdikten sonra benim göreve geldiğim 2024/25 sezonunda tesadüfen Serie C'ye çıkarak tüm otoriteleri hayrete düşürmüştür. Bu ligde yine otoritelere göre kalıcı olmamız beklenmemektedir.

Stadyum: Comunale Gino Corioni

[img=1024x768]https://www.acospitaletto.it/wp-content/uploads/2024/09/STADIO-gino-corioni-prima-squadra.jpg[/img]

Stadyumumuz 3000 koltuk kapasiteli ve ayakta taraftarla beraber 9000 tam kapasite ile görkemli bir Serie D stadyumu olarak nam salmıştır.
Stadyumumuz adını 2019 yılında 2 farklı karakterinin adlarından almıştır (Luigi Corioni, Federico Gozio).
Saha tamamen doğal çimle kaplıdır ve belediye tarafından da spor faaliyetlerinde kullanılır.
Tesislerimizdeki dönüşüm ve gelişim planlarının 2043 yılına kadar süreceği öngörülmektedir.

Takımın En Önemli İsimleri:

[img=100x100]https://img.a.transfermarkt.technology/portrait/header/392968-1573210229.jpg?lm=1[/img]
Marco Bertoli

[img=100x100]https://img.a.transfermarkt.technology/portrait/header/932741-1715680376.jpg?lm=1[/img]
Mattia Ievoli

[img=100x100]https://cdn.resfu.com/img_data/players/medium/681770.jpg?size=340x&lossy=1[/img]
Francesco Gobbi

Takıma yeni katılan Bertoli ve Ievoli geldikleri yer ve yetenekleriyle dikkat çekiyor. Gobbi ise takımı bir üst lige taşırken radyo yayınlarında adını çokça duyduğum serseri bir mayın.

Sponsorluklar: Takımımızın 6 adet ana sponsoru ve buna bağlı düzenli gelirleri bulunmaktadır. 63 adet ise sponsoru bulunmakta ve epeyce sirkülasyonumuz bulunmaktadır.​

[img=1024x1024]https://i.hizliresim.com/58un0l7.png[/img]

Teknik Direktör:
Maholeon Monarch

İlk Basın Toplantısı ve Hedefler: 10 sezon içinde Serie A şampiyonluğu + Coppa Italia + Supercoppa, 20 yılda UCL/UEL şampiyonluğu/şampiyonlukları.

Maceramız beta süreci sonrası tam sürüm ile beraber başlayacaktır. 4 Kasım'ı bekleyin, konumuza abone olun ve takipte kalın dostlar!

FM'deki en güzel kariyer yöntemi. Başlarda çok yorucu oluyor ama ilerledikçe keyfi artıyor. Kulüp tanıtımı çok iyi olmuş. Mutlaka takip edeceğim. Şimdiden başarılar.

Benimde buna benzer kasaba takımıyla kariyer yapma hayalim var bu şekilde stad görünce insan her şeyiyle ilgilendiği bir takım yaratmak istiyor ama inanılmaz zor ve çetin ilerliyor süreç. Kariyer hikâyesini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

Roman gibi bir kariyer geliyor galiba heyecanlandım, merakla bekliyorum şimdiden başarılar hocam

AytugYuce' Alıntı:
FM'deki en güzel kariyer yöntemi. Başlarda çok yorucu oluyor ama ilerledikçe keyfi artıyor. Kulüp tanıtımı çok iyi olmuş. Mutlaka takip edeceğim. Şimdiden başarılar.

Güzel düşüncelerin ve desteğin için teşekkür ediyorum. Bu tip kariyerlere alışkınım ve zaten paylaşım günlerimi de belirttiğim için herkesin beklentisini şimdiden kanalize ettim diye umuyorum. İyi forumlar.

officialplayer' Alıntı:
Benimde buna benzer kasaba takımıyla kariyer yapma hayalim var bu şekilde stad görünce insan her şeyiyle ilgilendiği bir takım yaratmak istiyor ama inanılmaz zor ve çetin ilerliyor süreç. Kariyer hikâyesini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

Ben hep Türk takımları eşliğinde bu mücadelenin içine girip duruyordum, ilk 2008 watford ile aştım o eşiği, sonrasında 2014 AFC Telford ile kırdım tamamen. Her yıl en az bir kere böyle kariyerim oluyor. Aslında Ospitaletto'ya da dönmeyecektim ama hem çok yarım kaldı hem de inanılmaz tesadüfle lig yükseldiler. Epey rollercoaster bir kariyer olmaya aday ama umarım dengede ilerleyebiliriz. Görüşmek üzere, sizleri de takip etmek isteriz.

rasselstein' Alıntı:
Cok guzel bir hikaye yazilacak gibi gorunuyor. Yerlerimizi aldik bekliyoruz hocam

Yazacağız da! Onlara inat yazacağız! Beklemenin karşılığını alacaksınız umarım.

TheodasFB' Alıntı:
Roman gibi bir kariyer geliyor galiba heyecanlandım, merakla bekliyorum şimdiden başarılar hocam

Yazacağız hocam bir şeyler. Sizlerin kariyerleri de bekliyoruz. Malum beta kısmına katılamayacağım, kariyersiz bırakmayın bizleri.

Maholeon' Alıntı:
AytugYuce' Alıntı:

Güzel düşüncelerin ve desteğin için teşekkür ediyorum. Bu tip kariyerlere alışkınım ve zaten paylaşım günlerimi de belirttiğim için herkesin beklentisini şimdiden kanalize ettim diye umuyorum. İyi forumlar.

officialplayer' Alıntı:

Ben hep Türk takımları eşliğinde bu mücadelenin içine girip duruyordum, ilk 2008 watford ile aştım o eşiği, sonrasında 2014 AFC Telford ile kırdım tamamen. Her yıl en az bir kere böyle kariyerim oluyor. Aslında Ospitaletto'ya da dönmeyecektim ama hem çok yarım kaldı hem de inanılmaz tesadüfle lig yükseldiler. Epey rollercoaster bir kariyer olmaya aday ama umarım dengede ilerleyebiliriz. Görüşmek üzere, sizleri de takip etmek isteriz.

rasselstein' Alıntı:
Cok guzel bir hikaye yazilacak gibi gorunuyor. Yerlerimizi aldik bekliyoruz hocam

Yazacağız da! Onlara inat yazacağız! Beklemenin karşılığını alacaksınız umarım.

TheodasFB' Alıntı:

Yazacağız hocam bir şeyler. Sizlerin kariyerleri de bekliyoruz. Malum beta kısmına katılamayacağım, kariyersiz bırakmayın bizleri.

Hadi hayırlı uğurlu olsun. Bende sabırsızlıkla bekliyorum.  Oyun tam otursun rayına bende bu tarz kasaba takımları için uzun soluklu yapmayı düşünüyorum beta sürecinde ise biraz deneme yanılma üzerine yoğunlaşırım.

Geri