Hayırlı Uğurlu Olsun !!

officialplayer

Tribün Gözlemcisi
Tüm FM severlere ve Forum severlere hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.  Bir süredir biliyordum ara ara da bakıyordum siteye ama yeni ödül sistemi ile beraber forum kültürüne teşvik etmeniz çok güzel. Yeni sistem ile forum kültürünü yaşatmak ile kalmayıp tekrar eski aktifliğine dönmesi dileğiyle. 
Cm serini o dönemler de  Pc imkanı olmamasından dolayı yakalamadım ama FM'nin 2015 den önceki serilerini malum yollarla Steam ile tanıştık dan sonra ise tüm serilerini Steam üzerinden satın alıp oynadım. Şimdilerde Football Manager 26 serini sabırsızlıkla bekliyorum. 

FM dışında 2 yıl önce TFF C (Grassroots) olarak aldığım belgeyi 6 ay önce UEFA C'ye yükselttim Antrenörlük hikayesine adım atmıştım. Şimdiler de ise yerel bir amatör takım ile alt yapı antrenörlüğü yaparken FM sevdama da devam ediyorum. 

Antrenörlük merakı olup Sistemi merak eden arkadaşlarım var ise buradan bana ulaşıp sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ederiz hocam, hepimizin ortak tutkusu bu ve sizin gibi antrenörlük tecrübeside olan birisini aramızda görmekten dolayı çok memnum oldum. Amacımız ilk günden beri FM topluluğu için bir forum olmasıydı. Epeydir türkçe bir forum olmaması bu kültürü azalttı fakat istediğimiz sonucu alırsak FM topluluğu için güzel bir platform olacağını düşünüyoruz.

Raumdeuter' Alıntı:
Çok teşekkür ederiz hocam, hepimizin ortak tutkusu bu ve sizin gibi antrenörlük tecrübeside olan birisini aramızda görmekten dolayı çok memnum oldum. Amacımız ilk günden beri FM topluluğu için bir forum olmasıydı. Epeydir türkçe bir forum olmaması bu kültürü azalttı fakat istediğimiz sonucu alırsak FM topluluğu için güzel bir platform olacağını düşünüyoruz.

Ne demek hocam. Asıl ben size teşekkür ederim bu forum kültürünün üzerine gidip bu şekilde motivasyon içeren ödül sistemi eklediğiniz için. Elimden geldiğince içerik eklemeye çalışacağım özellikle X'de bir kaç içerik üretip paylaşmayı düşünüyordum ama bir türlü motivasyon bulamıyordum burası da benim motivasyonum olacak ve güzel içerikler çıkar inşallah.

Selamlar hocam, ben Aytuğ. Memnun oldum. İsminizi bilerek mi paylaşmadınız bilmiyorum ama öyle değilse söyler misiniz? Tanışmış olalım. Lisans konularıyla ilgili de bir gün müsait olduğunuzda birkaç soru sormak isterim.

AytugYuce' Alıntı:
Selamlar hocam, ben Aytuğ. Memnun oldum. İsminizi bilerek mi paylaşmadınız bilmiyorum ama öyle değilse söyler misiniz? Tanışmış olalım. Lisans konularıyla ilgili de bir gün müsait olduğunuzda birkaç soru sormak isterim.

Bende memnun oldum. İsmimi topluluğa açık paylaşmak istemedim. Lisans konularında ne zaman istersen yazabilirsin.

Geri