FM26 Başlangıç Rehberi - Yeni Arayüz, Menajer Profili ve Transfer Kriterleri

Burak Atay

Administrator
Yönetici
Herkese merhabalar, Football Manager 26 BETA olarak çıkışını gerçekleştirdikten sonra herkese olduğu gibi bize de oldukça farklı gözüktü. Fakat oyuna şans tanıdıktan ve birkaç saat harcadıktan sonra aslında o kadar da zorlanmayacağınızı ve yeni temaya kolay alışmanızı sağlayabilecek önerileri bir videoda anlatmaya çalıştım. Ayrıca oyun fps değerini arttırmanın, yeni menajer profillerinin ve transfer kriterlerinin detaylarını da sizlerle paylaşmaya çalıştım. Hem foruma katkıda bulunmak hem de paylaşmayı sevdiğimden dolayı yer vermek istedim. Herhangi bir beklenti ile paylaşmıyorum. Aşağıdaki görsele tıklayarak videoya ulaşabilirsiniz. Buyurun videomuza;

Ekli dosyalar

• bA-YT-RF5.webp
    bA-YT-RF5.webp
    62.4 KB · Görüntüleme: 7
Çok güzel ipuçları vermişsin Burak hocam, doğrusu menejer oluştururken seçtiğimiz varyasyonların oynatacağımız taktiğe etki ediyor olması hem biraz kafa karıştırıcı hemde güzel bir mekanik gibi geldi.

Eline sağlık Burak hocam oyunu her gün biraz daha oynadıkça ısınıyoruz. Ama söyledikleri kadar oldu çok fazla pratik yapanlar oyunu çözmek için zamana ihtiyacı var.

Geri