FM 26'dan Yeni Görseller

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kloppo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kloppo

Administrator
Yönetici
G0fsZWfXUAApsRG
G0fhpriWkAAr05_

Menajer ana ekranı ve oyuncu profilleri bu şekilde olacakmış, arayüz değişmiş olsa da profilde ben çok fazla bir değişiklik göremedim. Sizin fikirleriniz nedir?

Kloppo' Alıntı:
G0fsZWfXUAApsRG
G0fhpriWkAAr05_

Menajer ana ekranı ve oyuncu profilleri bu şekilde olacakmış, arayüz değişmiş olsa da profilde ben çok fazla bir değişiklik göremedim. Sizin fikirleriniz nedir?

Çok bir değişiklik yok gibi genel olarak oyunda ama görünüş göze daha hoş geliyor.

Oyunda büyük bir değişiklik görmedim ben en azından gösterdikleri kadarından onu söyleyebilirim oynamış konusu aynı kalsa ufak geliştirmeler bile olsa yeterli

NeoDaRK' Alıntı:
Oyunda büyük bir değişiklik görmedim ben en azından gösterdikleri kadarından onu söyleyebilirim oynamış konusu aynı kalsa ufak geliştirmeler bile olsa yeterli
Evet kesinlikle katılıyorum. İlk izlenim olarak yeni pencere sistemi benim hoşuma gitti görsel olarak daha göze yatkın umarım oynanış esnasında da güzel geliştirmeler olmuştur

Öncekine göre daha derli toplu bu açıdan aradığını bulma veya kompaktlık olarak öne çıkmış diyebilirim. Diğer yandan mobil oyun gibi olmuş arayüzü yine kadın futbolunda olduğu gibi global kitleye oynama amaçlı yapılan bir hamle olarak görüyorum.

NeoDaRK' Alıntı:

Şu ana kadar açıklanan verilerle 2 yıl beklemeye değmiş gibi görünmüyor katılıyorum.

Oyun İçi Görüntüler 
[font=Arial, sans-serif]
Championship Takım ve Skorboard Görüntüsü ve Devre Arası Ekranı.
[/font]

Oyun İçi Serbest Vuruş Görüntüsü

Football Manager 26 da Mısır ligi ile Litvanya A lyga lisanslı ve yeni Lig olarak duyuruldu.

Litvanya A Lyga

Mısır Ligi 

Takımlar 

İtalya B ligi ile de lisans anlaşması duyuruldu.

Takımlar 

Monza Kariyer Oyun içi görüntüler

Monza kariyerimde bir kaç görüntüyü paylaşmak istedim şu sekanslar bile oyunu keyifli hale getiriyor normalde monza kariyerini açmayı düşünüyordum ama bir çok sorunla karşılaşmak ve 3 gün üst üste güncelleme geleceği için acele etmedim tam oyun rayına otururken ve Motivasyonumu yakalarsam güzel bir kariyer paylaşmayı düşünüyorum

Herkese iyi forumlar dilerim.

Geri