Menajer ana ekranı ve oyuncu profilleri bu şekilde olacakmış, arayüz değişmiş olsa da profilde ben çok fazla bir değişiklik göremedim. Sizin fikirleriniz nedir?
- Football Manager Forumu
- Football Manager 2026
- Football Manager 2026 Haber ve Duyurular
- FM 26'dan Yeni Görseller
FM 26'dan Yeni Görseller
FM 26'dan Yeni Görseller
RE: FM 26'dan Yeni Görseller
(09-16-2025, 08:05 PM)NeoDaRK Yazdı: Oyunda büyük bir değişiklik görmedim ben en azından gösterdikleri kadarından onu söyleyebilirim oynamış konusu aynı kalsa ufak geliştirmeler bile olsa yeterliEvet kesinlikle katılıyorum. İlk izlenim olarak yeni pencere sistemi benim hoşuma gitti görsel olarak daha göze yatkın umarım oynanış esnasında da güzel geliştirmeler olmuştur
Öncekine göre daha derli toplu bu açıdan aradığını bulma veya kompaktlık olarak öne çıkmış diyebilirim. Diğer yandan mobil oyun gibi olmuş arayüzü yine kadın futbolunda olduğu gibi global kitleye oynama amaçlı yapılan bir hamle olarak görüyorum.
Şu ana kadar açıklanan verilerle 2 yıl beklemeye değmiş gibi görünmüyor katılıyorum.
(09-16-2025, 08:05 PM)NeoDaRK Yazdı: Oyunda büyük bir değişiklik görmedim ben en azından gösterdikleri kadarından onu söyleyebilirim oynamış konusu aynı kalsa ufak geliştirmeler bile olsa yeterli
Şu ana kadar açıklanan verilerle 2 yıl beklemeye değmiş gibi görünmüyor katılıyorum.
En Son Düzenleme: 09-19-2025, 05:23 PM, Düzenleyen: ozzymancer.
Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)