RE: Taktik Paylaşım Havuzu ve Testi
(09-19-2025, 11:24 PM)Raumdeuter Yazdı: Hocam öncelikle önerilerin için çok teşekkür ederiz hepsi birbirinden değerli bu hiç aklımıza gelmedi mesela bunun için gerekli teknolojileri myBB altyapısıyla nasıl yapabiliriz düşüneceğim.
Tabiki hocam ben de bakınırım yararlı bir şeyler bulursam iletirim size.
(09-19-2025, 11:24 PM)Raumdeuter Yazdı: Hocam öncelikle önerilerin için çok teşekkür ederiz hepsi birbirinden değerli bu hiç aklımıza gelmedi mesela bunun için gerekli teknolojileri myBB altyapısıyla nasıl yapabiliriz düşüneceğim.
Bu arada hocam böyle istek öneri şeklinde yazıyorum ama yanlış anlamıyorsunuz değil mi hani hataları yüze vurmak gibi değil de topluluğun geliştirilmesine yardımcı olmak yapıcı şekilde eleştiri yapmak fikir vermek amacım.
Her şey bir anda olacak diye bir şey yok tabi zamanla kümülatif şekilde gelişecek topluluğumuz lütfen beni yanlış anlamayın.