You need to enable JavaScript to run this app.

Ana içeriğe geç

Member
Taktik Paylaşım Havuzu ve Testi
Taktiklerin testlerinin ve sonuçlarının da içinde bulunduğu "Hall of Fame" tarzında bir taktik istatistiklerinin görüntülendiği bölüm yapılabilir. Bu sayede taktik istatistiklerini gerçek zamanlı onaylayıp (gerek topluluk gerek forumda yetkili insanların denemesiyle) hem taktiklerin matematiğini anlayabiliriz hem de isteyenler için alternatif oluşturmuş oluruz.
Member
RE: Taktik Paylaşım Havuzu ve Testi
(09-19-2025, 11:24 PM)Raumdeuter Yazdı: Hocam öncelikle önerilerin için çok teşekkür ederiz hepsi birbirinden değerli bu hiç aklımıza gelmedi mesela bunun için gerekli teknolojileri myBB altyapısıyla nasıl yapabiliriz düşüneceğim.

Tabiki hocam ben de bakınırım yararlı bir şeyler bulursam iletirim size.

(09-19-2025, 11:24 PM)Raumdeuter Yazdı: Hocam öncelikle önerilerin için çok teşekkür ederiz hepsi birbirinden değerli bu hiç aklımıza gelmedi mesela bunun için gerekli teknolojileri myBB altyapısıyla nasıl yapabiliriz düşüneceğim.

Bu arada hocam böyle istek öneri şeklinde yazıyorum ama yanlış anlamıyorsunuz değil mi hani hataları yüze vurmak gibi değil de topluluğun geliştirilmesine yardımcı olmak yapıcı şekilde eleştiri yapmak fikir vermek amacım.

Her şey bir anda olacak diye bir şey yok tabi zamanla kümülatif şekilde gelişecek topluluğumuz lütfen beni yanlış anlamayın.
En Son Düzenleme: 09-19-2025, 11:27 PM, Düzenleyen: ozzymancer.
Administrator
estağfurullah, o yüzden forumda önerilerinizi belirtmeniz önemli işte pazartesi çekilişler turnuvalar bitince ilk iş foruma ne yapabiliriz diye bu önerilere bakacağım. 

bunlar bitince eksiklik arayacağım.
Admin
[Resim: logo.png]
Member
(09-19-2025, 11:47 PM)Raumdeuter Yazdı: estağfurullah, o yüzden forumda önerilerinizi belirtmeniz önemli işte pazartesi çekilişler turnuvalar bitince ilk iş foruma ne yapabiliriz diye bu önerilere bakacağım. 

bunlar bitince eksiklik arayacağım.

Biz elimizden geleni yapmaya hazırız hocam.