You need to enable JavaScript to run this app.

Ana içeriğe geç

Member
Forum içi Ortak Save
Bu fikir beni aşırı heyecanlandırdı şu an bir anda aklıma geldi. Forumda bu başlıkta birden fazla bölüm de oluşturulabilir ama moderatör kontrolünde olmalı. Bir kişi bir save başlatıp 1 sezon oynayacak ve 30 haziranda sezon sonunda save'i kaydedip bırakacak ve o başlığın altına atacak. Ondan sonra bir kişi o save dosyasını claim edecek başka kimse alamayacak onu alsa bile foruma atamayacak. Onu claim eden kişi save dosyasını alıp 1 sezon daha ilerletip tekrar foruma bırakacak ve bu döngü şeklinde sadece bu foruma özel bir hikayesi olan save dosyası olmuş olacak.

Bu fikri lütfen yapalım ve geliştirelim aşırı yükseldim bu fikre çok güzel hoşuma gitti.
Junior Member
RE: Forum içi Ortak Save
(09-20-2025, 01:01 AM)ozzymancer Yazdı: Bu fikir beni aşırı heyecanlandırdı şu an bir anda aklıma geldi. Forumda bu başlıkta birden fazla bölüm de oluşturulabilir ama moderatör kontrolünde olmalı. Bir kişi bir save başlatıp 1 sezon oynayacak ve 30 haziranda sezon sonunda save'i kaydedip bırakacak ve o başlığın altına atacak. Ondan sonra bir kişi o save dosyasını claim edecek başka kimse alamayacak onu alsa bile foruma atamayacak. Onu claim eden kişi save dosyasını alıp 1 sezon daha ilerletip tekrar foruma bırakacak ve bu döngü şeklinde sadece bu foruma özel bir hikayesi olan save dosyası olmuş olacak.

Bu fikri lütfen yapalım ve geliştirelim aşırı yükseldim bu fikre çok güzel hoşuma gitti.

Oooooooooooooooooo bunu okuduğumda kafamda şimşekler çaktı yıllardım arayıp da bulamadığım içeriği buldum aşırı hoşuma gitti eğer böyle bir şey olursa kesinlikle katılım sağlamayı düşünürüm çok keyifli beeee resmen yeniliğin kralısın hay aklınla bin yaşa be kral
Member
Aynen o konuda kararsızım hem tek bir save olsa herkes sırasını beklese çok daha keyifli olabilir düşüncesindeyim. Aynı zamanda birden fazla olması işleri hızlandırıp çeşitliliği arttırır.
Administrator
bence moderatör kontrolüne gerek yok başlığı açan kuralları belirtsin güzel zararsız bir oyun hem kariyer serüvenini de yükleyin foruma muhabbetli sohbetli güzel olur. Bayağı keyifli fikir bu arada, bence 30 haziranda save i attığında ilk aldım yazan bayrağı devralsın devam etsin işte.
Admin
[Resim: logo.png]
Member
(09-21-2025, 12:02 AM)Raumdeuter Yazdı: bence moderatör kontrolüne gerek yok başlığı açan kuralları belirtsin güzel zararsız bir oyun hem kariyer serüvenini de yükleyin foruma muhabbetli sohbetli güzel olur. Bayağı keyifli fikir bu arada, bence 30 haziranda save i attığında ilk aldım yazan bayrağı devralsın devam etsin işte.

O şekilde ilerlenirse çok güzel olur zaten moderatöre gerek kalmaz da illa aradan oyunbozanlık yapan çıkar diye dedim