You need to enable JavaScript to run this app.

Ana içeriğe geç

Junior Member
FM 26 da yapılması isteği
Hocalarım FM 26 çıktığında online lig oynamayı teklif ediyorum. Burada kalabalık bir grup olduk ve gün geçtikçe sayımız artıyor bu sayede her bir şampiyonluk krallık ayın menejeri gibi ödüllere puan vererek bir turnuva tadında online kariyer yapmayı teklif ediyorum
Member
RE: FM 26 da yapılması isteği
(09-19-2025, 09:23 PM)M.cyl78 Yazdı: Hocalarım FM 26 çıktığında online lig oynamayı teklif ediyorum. Burada kalabalık bir grup olduk ve gün geçtikçe sayımız artıyor bu sayede her bir şampiyonluk krallık ayın menejeri gibi ödüllere puan vererek bir turnuva tadında online kariyer yapmayı teklif ediyorum

Harika fikir hocam uplayalım güzel olur
Junior Member
(09-19-2025, 09:30 PM)ozzymancer Yazdı:
(09-19-2025, 09:23 PM)M.cyl78 Yazdı: Hocalarım FM 26 çıktığında online lig oynamayı teklif ediyorum. Burada kalabalık bir grup olduk ve gün geçtikçe sayımız artıyor bu sayede her bir şampiyonluk krallık ayın menejeri gibi ödüllere puan vererek bir turnuva tadında online kariyer yapmayı teklif ediyorum

Yönetici arkadaşlara yazdım artık karar onların hatta 26 çıkmadan 24 te de 2. turnuva olarak yapılabilir
Member
(09-19-2025, 09:35 PM)M.cyl78 Yazdı:
(09-19-2025, 09:30 PM)ozzymancer Yazdı:

Yönetici arkadaşlara yazdım artık karar onların hatta 26 çıkmadan 24 te de 2. turnuva olarak yapılabilir

Artık 24 te olmasın bir şekli olsun 26 daha özel anlamlı olur.
Administrator
aslında bu topluluğu kurarken 5 arkadaş yola çıktık ve bizler online lig oynarken tanıştık. böyle bir türkçe topluluk ihtiyacı duyduğumuz için burayı kurduk. Çok güzel twitter içeriği üreten, youtube içeriği üreten arkadaşlar var fakat fm forumu kalmadı malesef. 

velhasıl, online lige sıcak bakarız fakat bunu resmi olarak taktisyen.net in üstlenmesi zor olabilir. kullanıcılar forumda istediği zaman başlık açıp kendileri duyurularını yapabilirler. çünkü bizler zor vakit bulabildiğimiz için oyunu bile zor oynuyoruz artık. 

belki yeri gelir forum resmi olarak ligde açar ödülde koyar, ancak şu an için fm çıkmadan 2 - 3 adet turnuva yapma, sitenin bazı eksiklerini giderme, turnuva sistemi tamamlama gibi şeyler bizim için öncelik.
Admin
[Resim: logo.png]
Member
(09-19-2025, 11:04 PM)Raumdeuter Yazdı: aslında bu topluluğu kurarken 5 arkadaş yola çıktık ve bizler online lig oynarken tanıştık. böyle bir türkçe topluluk ihtiyacı duyduğumuz için burayı kurduk. Çok güzel twitter içeriği üreten, youtube içeriği üreten arkadaşlar var fakat fm forumu kalmadı malesef. 

velhasıl, online lige sıcak bakarız fakat bunu resmi olarak taktisyen.net in üstlenmesi zor olabilir. kullanıcılar forumda istediği zaman başlık açıp kendileri duyurularını yapabilirler. çünkü bizler zor vakit bulabildiğimiz için oyunu bile zor oynuyoruz artık. 

belki yeri gelir forum resmi olarak ligde açar ödülde koyar, ancak şu an için fm çıkmadan 2 - 3 adet turnuva yapma, sitenin bazı eksiklerini giderme, turnuva sistemi tamamlama gibi şeyler bizim için öncelik.

Kesinlikle hocam etkinliklerden ziyade site eksiklerini giderme önce gelir ki insan toplanıp çekilebilsin.
Junior Member
(09-19-2025, 11:04 PM)Raumdeuter Yazdı: aslında bu topluluğu kurarken 5 arkadaş yola çıktık ve bizler online lig oynarken tanıştık. böyle bir türkçe topluluk ihtiyacı duyduğumuz için burayı kurduk. Çok güzel twitter içeriği üreten, youtube içeriği üreten arkadaşlar var fakat fm forumu kalmadı malesef. 

Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hocam sizlere. Sadece sizin için değil zaten bizler de toplu mesajlarla online turnuvalar açarız zamanla eğlenceli keyifli olur yeter ki forum canlı olsun
Administrator
valla beyler çok teşekkür ederiz, dediğimiz gibi hepimizin platform, artık hepimizin günde birkaç kere kontrol edeceğimiz, oyunla alakalı ne var ne yok diyeceğimiz bir platformumuz var. Bugün @"Burak Atay" hocam sayesinde data işini hallettik mesela yeri gelecek biz sizden yardım isteyeceğiz. turnuvaları birkaç kez biz yönetiriz. daha sonra temel prensipleri belirler sizlere bırakırız hatta ödülü biz koyarız. o da olur. @"M.cyl78" @"ozzymancer"
Admin
[Resim: logo.png]
Junior Member
(09-19-2025, 11:50 PM)Raumdeuter Yazdı: valla beyler çok teşekkür ederiz, dediğimiz gibi hepimizin platform, artık hepimizin günde birkaç kere kontrol edeceğimiz, oyunla alakalı ne var ne yok diyeceğimiz bir platformumuz var. Bugün @"Burak Atay" hocam sayesinde data işini hallettik mesela yeri gelecek biz sizden yardım isteyeceğiz. turnuvaları birkaç kez biz yönetiriz. daha sonra temel prensipleri belirler sizlere bırakırız hatta ödülü biz koyarız. o da olur. @"M.cyl78" @"ozzymancer"

Her türlü desteğe hazırım hocam yapabileceğimiz bir şey olduğunda söylemeniz yeter
Member
(09-19-2025, 11:50 PM)Raumdeuter Yazdı: valla beyler çok teşekkür ederiz, dediğimiz gibi hepimizin platform, artık hepimizin günde birkaç kere kontrol edeceğimiz, oyunla alakalı ne var ne yok diyeceğimiz bir platformumuz var. Bugün @"Burak Atay" hocam sayesinde data işini hallettik mesela yeri gelecek biz sizden yardım isteyeceğiz. turnuvaları birkaç kez biz yönetiriz. daha sonra temel prensipleri belirler sizlere bırakırız hatta ödülü biz koyarız. o da olur. @"M.cyl78" @"ozzymancer"

Her daim yanınızdayız hocam potansiyelimiz yüksek.