You need to enable JavaScript to run this app.

Ana içeriğe geç

FM 24'e veda Gençlerbirliği kariyerim.

Administrator
RE: FM 24'e veda Gençlerbirliği kariyerim.

Sezonu bitiriyoruz 2 oyuncu aldık, 

Eteki ve Oğulcan'ı sattık 

Bu santraforu sağ bekte de oynatabiliriz. 

Data çok buglu geldi gözlemcilik oyuncular bölümünde hiçbir zaman iyi oyuncu olmuyor, gözlemci tavsiyeleri vasat altı ancak datanın bugından ilk defa biz avantaj sağladık 25 yaşında regen topçu, normalde lig ekle çıkar yapıldığında çok ileri sezonlarda olan bir şey... Neden satılık listesinde neden bu fiyata bilmiyorum ama önceliikli mevkimiz olmamasına rağmen aldık, gerekirse ön libero oynatırız. 

Değinmeden geçemeyeceğim 10 maçtan fazla oynayan ve ortalama puan olarak en iyi oyuncumuz Samed Onur inanılmaz iyi gelişim sağlıyor. Sezon sonunda onu, gelişen birkaç oyuncuyu atacağım.

Ligde sonu durum;

Avrupa yolundayız. Gelişiyoruz.
Admin
[Resim: logo.png]
Administrator
İyi gidiyoruz hedefimize ulaştık diyebilirim, avrupa kupalarına oynamak dedik ve artık son 3 maç, katılmamız başka bir mesele ama oralara oynadık artık. 

bu savede kupalar çok rahat geçiyor, ikidir alt lig takımları yarı finalde denk geliyor.
Admin
Administrator
ligde beşiktaşa rotasyon kadrosuyla çıkıyoruz. Fenerbahçeyle final maçına hazırız.

Kısır bir maç geçiyor sonucunu merak ediyoruz. Artık bir final kazanalım...

Maç uzadı bizim taktiğimiz daha az yük bindirdiğinden bu durum işimize gelir, kondisyonlarımız daha sağlam.

https://x.com/TaktisyeNet/status/1970438942869631304    

Yine olmadı malesef kontra atakla olabilecek en üst limite geldik galiba.
Admin
Administrator
"Hedef Sezon için hemen hemen hazırız."

Transferlerimiz Bu şekilde, sezon bittiğinde detaylı inceleyeceğiz ama bu sefer transferlerimden memnunum. Belki bir oyuncu daha aramıza katılacak. 

Lig açıldı ve ilk maçımızı oynadım 

Rahat bir galibiyet aldık, bu bizi umutlandırıyor. Biraz rotasyonumuzun dar olması düşündürüyor ama ben her zaman daha dar kadrolar ile başarılı oluyorum.
Admin
Administrator
Nevistic'i bazı maçlarda konsantrasyon kaybı sebiyle gönderdik ve yerine bu kaleciyi aldık. 

Savunma hattımıza kattığımız isimler

Ekin çelebi'ye 240 bin dolar, Berkaya 230 bin dolar verdik, diğer oyuncular beldelsiz geldi, Murat'ı altyapıdan çıkardık. 

6- 8 numara pozisyonunda kadromuza kattığımız isimler

++++
Admin
Administrator
iyi gidiyoruz. Son fikstür durumumuz.

sıkışık fiktstürde yine bir süper kupa finalini kaybettik, kadro darlığı, afrika kupası ve sakatlıklar maça çıkmadan ümidimizi kırdı. işin kötü tarafı galatasarayla hemen bir lig maçı daha oynayacağız. 1 haftadır antrenman yapmıyoruz mecburen izin verdim takıma.

ancak hedefimize uzak değiiz. Transfer sezonu açıldı. kapanışta görüşürüz.

Admin
En Son Düzenleme: 09-26-2025, 10:08 PM, Düzenleyen: Raumdeuter.