You need to enable JavaScript to run this app.

Ana içeriğe geç

Junior Member
Sohbet çubuğu
Düşüncelerimizi daha kolay aktarmak ve sohbet etmek için bir mesajlaşma bölümü acaba sayfaya dahil olabilir mi diye düşünüyorum. Yapılabilir yada yapılamaz bunun hakkında bir bilgim yok ama sanki olsa çok daha rahat konuşup sohbet edebileceğimiz aktifliğin artacağı bir sayfa olacağından eminim
Member
RE: Sohbet çubuğu
(09-19-2025, 11:23 PM)Raumdeuter Yazdı: aslında böyle bir şey mümkün ama nasıl çalıştığı hakkında fikrimiz yok ve canlı sohbet farklı sorunlar getirir mi düşünüyoruz. belki gelebilir bu.

Hocam bu tarz bir şey ilk etapta sunucu aşırı yüklenmesine sebebiyet verebilir. Sürekli bir aktivite problemi olabillir.
Junior Member
(09-19-2025, 11:23 PM)Raumdeuter Yazdı: aslında böyle bir şey mümkün ama nasıl çalıştığı hakkında fikrimiz yok ve canlı sohbet farklı sorunlar getirir mi düşünüyoruz. belki gelebilir bu.

Hocam haklısınız bazen yanlış amaçlarla kullananlar olabiliyor ama iletişim açısından büyük kolaylık sağlayacaktır yada bir telegram yada wp grubu kurup oradan yazışmalar yapışabilir sohbet amaçlı
Junior Member
(09-19-2025, 11:52 PM)Raumdeuter Yazdı: @"M.cyl78" telegram'a gelmediniz mi hocam turnuva haberleşmesi için, üstte duyuru geçtik.

Ben geldim hocam. Demek istediğim şey sadece turnuvaya katılan arkadaşlar değil forum'daki herkesin kullanması için o linkten devam edebiliriz mesela
Member
(09-19-2025, 11:55 PM)M.cyl78 Yazdı:
(09-19-2025, 11:52 PM)Raumdeuter Yazdı: @"M.cyl78" telegram'a gelmediniz mi hocam turnuva haberleşmesi için, üstte duyuru geçtik.

Ben geldim hocam. Demek istediğim şey sadece turnuvaya katılan arkadaşlar değil forum'daki herkesin kullanması için o linkten devam edebiliriz mesela

O zamanda da forum amacını yitirmiş olacak bir tık. Forum içi aktifliğin ve haberleşmenin devam etmesi lazım gerekirse sohbetler de buradan yapılmalı bence. Forum olma amacı bu bence yoksa telegram kanalı olurdu sadece.